Magic: Το Gathering Arena θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο

Ενημέρωση, 7 Σεπτεμβρίου: Το τελευταίο ψηφιακό παιχνίδι Magic θα παρουσιαστεί σύντομα μέσω της ροής Twitch. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Magic: The Gathering Arena θα παρουσιαστεί στις 7 Σεπτεμβρίου στο επίσημο κανάλι Magic Twitch. Η ροή θα ξεκινήσει στις 13:00 PDT / 17:00 EDT / 20:00 GMT / 21:00 CET / 6:00 AED

Magic the Gathering: Η Arena δεν θα έχει συναλλαγές για να δημιουργήσει μια «μοναδική ψηφιακή εμπειρία»

Οι μάγοι της ακτής λένε ότι οι αλλαγές στα πακέτα καρτών και οι συναλλαγές στο Magic The Gathering: Arena, αποτελούν μέρος μιας προσπάθειας εξισορρόπησης της οικονομίας του παιχνιδιού. Σε συνέντευξη Τύπου, ο εκτελεστικός παραγωγός Chris Cao είπε ότι οι αλλαγές ήταν επίσης μέρος μιας προσπάθειας διαφοροποίησης της ψηφιακής μορφής του παιχνιδιού από το t